Tarieven, Vergoeding en werkwijze

 

 

Tarief fysieke consulten
Relieff brengt 35 euro per half uur in rekening.
- Houd voor een eerste consult rekening met ongeveer 45 min (52,50 euro).
- Voor vervolgconsulten is een half uur meestal voldoende.
- Verslaglegging aan derden: 10 euro
- Niet nagekomen afspraak (*): 25 euro

Tarief Massage

Relieff brengt 60 euro per uur in rekening.

 

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

BETALEN IS MOGELIJK VIA PIN OF TIKKIE en dient voldaan te zijn tijdens de fysieke afspraak.

 

 

 

Informatie over de tarieven
Binnen de consultkosten vallen zowel directe tijd als indirecte tijd. Met de directe tijd wordt de afspraak zelf bedoeld. De indirecte tijd is het voor- en nawerk, bijvoorbeeld klaarzetten, voorbereiden, extra uitzoekwerk, het opstellen van brieven en het na sturen van oefeningen/adviezen.

 

Ik kies er bewust voor om niet te werken met contracten met zorgverzekeraars.

De prijzen die zorgverzekeraars als "marktconform" hanteren zijn al meer dan 10 jaar niet geïndexeerd en voor de meeste collega's niet kostendekkend.

Tevens wil ik zelf kunnen bepalen welke nascholing ik wil volgen, die aansluit bij mijn interesse en praktijk. En niet om perse het benodigde aantal punten te behalen puur om mijn registratie te behouden i.p.v. omdat het interessant is.
Dit betekend niet dat ik zomaar wat doe! 

 

Ik blijf mijzelf ontwikkelen en bijscholen alleen dan op een manier die past bij mij en mijn praktijk. Alleen op deze manier kan ik de beste zorg leveren. Voor jou.

 

 

 


Annuleren afspraak (*)
Wanneer je verhinderd bent, dien je de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen per telefoon of e-mail. Zo heb ik nog voldoende tijd om een andere cliënt te bellen voor het vrijgekomen tijdstip. Wanneer je later afzegt of zonder bericht de afspraak niet nakomt, dan ontvang je een rekening van het consult. Deze kun je niet bij de zorgverzekeraar indienen.

 

 

Openingstijden
Het liefst werk ik zaterdag ochtend maar uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Privacyverklaring

Lees ook even mijn Privacyverklaring om te zien dat ik je gegevens inderdaad alleen gebruik waarvoor ik ze nodig heb: VOOR JOU.

 


Relieff     

Praktijk rondom massage, zwangerschap en geboorte

Schijndelseweg 112,  5283 AG Boxtel 

 Email: info.relieff@gmail.com

Tel: 06 - 52450634

 

KvK: 72367830