Zwangerschapsmassage

 

Laat jezelf lekker verwennen met een zwangerschapsmassage!

 

Het is heerlijk ontspannend en kan verlichting brengen bij zwangerschapsklachten.

Je zwangerschap is een unieke tijd waarin in een korte periode veel veranderd in je lichaam.

Al deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je last krijgt van zwangerschapskwaaltjes zoals sneller vermoeid, slapeloosheid, pijn in nek, schouders of rug. Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen je soms emotioneel uit balans brengen.

 

De behandeling wordt volledig op jou afgestemd. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt en je helemaal kunt ontspannen.
Genieten staat voorop, voor jou én je baby.
We bespreken eerst de duur van de zwangerschap, je eventuele klachten en wensen. Dit bepaalt de inhoud van de massage en in welke houdingen je het beste kunt liggen of zitten. Deze massage helpt je onder andere om je weer fitter te voelen en het verlicht hoofdpijn, rug- of bekkenklachten. Het is ontspannen en genieten voor jou én je baby.


Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapsmassage positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. 

 

Een zwangerschapsmassage is in te plannen vanaf het 2e trimester (na de 3e maand). 

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ga naar het contactformulier.

Ook mogelijk bij jou aan huis!

 

 

 

Let op: een massage is geen vervanging voor behandeling van een (huis)arts of specialist, maar kan wel een positieve ondersteuning bieden. Informatie over massage wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnose te stellen of ziektes te behandelen op welke wijze dan ook. Heb je medische vragen of klachten, raadpleeg dan altijd eerst je (huis)arts!