Bekken Massage

 

 

Het bekken is de basis, het centrum van ons lichaam.

Via de wervelkolom is het bekken verbonden aan het hoofd, en via de benen naar de voeten. 

Een goede doorstroming in het bekkengebied heeft positieve gevolgen voor de rest van lichaam. 

 

Met een bekkenmassage worden knopen en blokkades op meerdere gebieden opgeheven en gaat de energie weer stromen.   

Het kan worden toegepast voor heel uiteenlopende klachten zoals: rugpijn, bekkenpijn, onrustige benen, buikpijn, zwangerschap, stress, pijn in de bil, liezen, bij de stuit of schaamstreek, pijn tijdens menstruatie, ook zorgt een bekkenmassage ervoor dat je letterlijk meer met beide benen op de grond staat, en werkt het positief op je zelfvertrouwen en het innemen van je eigen plek. 

 

We bespreken eerst je gezondheid, eventuele klachten en wensen. Dat bepaald de inhoud van de massage en in welke houding je het beste kunt liggen. Het kan zijn dat er tijdens de massage iets opvalt met mijn fysiotherapeutisch oog. Indien gewenst kan ik je nog tips en adviezen geven bij klachten vanuit mijn fysiotherapeutische achtergrond. 

  

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem contact met me op.

 

 

Is dit niet het soort behandeling of massage die je zoekt? Kijk dan hier. 

 

Let op: een massage is geen vervanging voor behandeling van een (huis)arts of specialist, maar kan wel een positieve ondersteuning bieden. Informatie over massage wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnose te stellen of ziektes te behandelen op welke wijze dan ook. Heb je medische vragen of klachten, raadpleeg dan altijd eerst je (huis)arts!