Nieuwsbrief januari 2021

             Relieff Nieuws!

Nieuwsbrief januari 2021Allereerst voor iedereen natuurlijk een gelukkig en vooral gezond nieuwjaar gewenst!
Dat het vooral maar een gezond, vruchtbaar en gelukkig en fijn 2021 mag worden.!


In het najaar van 2018 ben ik met mijn praktijk begonnen. In het begin heb je natuurlijk een aanlooptijd/opstarttijd nodig, helaas na een half jaar ben ik voor lange tijd uitgevallen door mijn eigen gezondheid tijdens de zwangerschap van onze 2e. Toen mijn verlof voorbij was en ik de boel weer wilde opstarten, was daar Covid. Een van de nadelen van Covid is natuurlijk dat mijn praktijk op dit moment helaas dicht moet zijn. Ik hoop ontzettend dat dit verandert na 19-1-2021. Maar…………. Ik moet eerlijk zeggen, ik ben er bang voor… :-(
Op de achtergrond ben ik momenteel bezig om te zoeken naar allerlei mogelijkheden om toch open te kunnen zijn en jullie te kunnen ontvangen… mocht dat dus na 19-1 nog nodig zijn. En ik hoop van harte dat nu Relieff dus 2,5 jaar bestaat, ik snel wel weer open kan gaan en open kan blijven om vele vrouwen en dames te helpen met vrouw-gerelateerde klachten.

Ik houd je op de hoogte!
Lees meer op de website

Cursus

Ik ben bezig met een moxa-cursus om mijn kennis en kunde uit te breiden. Wat betekent dit dan? Met moxa is het mogelijk om via een pijnvrije techniek een kindje wat in stuitligging ligt, te laten draaien. Zonder dat men dus (vaak met 2 man) in het ziekenhuis op je buik gaat hangen, duwen en trekken om het kindje hopelijk te laten draaien, deze techniek wordt als er onprettig en pijnlijk ervaren door eigenlijk nagenoeg alle vrouwen. →Als ik het heb afgerond, horen jullie meer!

 
Tevens staat er voor komende week een cursus op de plannen over voeding en hormonen.
Hormonen zijn natuurlijk van invloed bij een hele hoop dingen waaronder, o.a.: vruchtbaarheid, voortplanting, regulering van pijn. Het komt vaak voor dat na een zwangerschap de hormonen moeite hebben om ‘terug in de pas te lopen’. Waardoor je bijvoorbeeld langere tijd menstruatieklachten kunt hebben zoals bv PMS, extreem bloedverlies (stolsels), extreem rug of buikpijn, en dus ook bekkenpijn.
Soms is alleen een behandeling van het bekken, de gewrichten, de spieren, het versterken en opbouwen van kracht niet voldoende om iemand van zijn klachten af te helpen. Dit zit dan vaak in de hormonen die niet helemaal doen wat we willen dat ze doen.
Na het afronden van deze kan ik je nog gerichter advies geven om ook bij sommige dames de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten en ook van de laatste pijnklachten af te komen.
Voordeel: Dit kan natuurlijk wel gewoon doorgaan in de praktijk of indien gewenst telefonisch/online.


Logo

Momenteel ben ik bezig met het (laten) ontwerpen van een nieuw logo voor mijn praktijk. Deze heb ik ooit zelf ontworpen en vind ik nog steeds cool. Maar….
Er staan een hoop veranderingen op de rol en ik vond dat een nieuw logo met een ‘nieuwe’ start daar wel bij past. Heb je nog ideeën of advies voor mijn logo, laat het gerust weten!

 

 
Verhuizing

Verhuizing: Tja, als je de afgelopen maanden nog bij mij geweest bent heb je het grote TE KOOP bord wel zien staan. Ondertussen is het huis verkocht en hebben we zelf een nieuw huis gekocht. Waarom dan?

Omdat ik bij het nieuwe huis een eigen praktijkruimte ga verbouwen, dit betekent dus een spiksplinter nieuwe mooie gave coole, los van het huis, inclusief toilet en wachtruimte en parkeerplek voor de deur praktijk! 
Zoals jullie horen, ben ik er erg blij mee!  De verbouwing zal begin april beginnen en naar verwachting gaan we eind mei verhuizen.
Bij deze zijn jullie alvast allemaal uitgenodigd om te komen kijken in de nieuwe praktijk! Dat mag ook gewoon voor een bakkie koffie zijn hoor, hoeft niet perse een afspraak te zijn ;-)
De praktijk is niet meer in Boxtel, maar wel in gemeente Boxtel. We zullen verhuizen naar Liempde.

Ps: Door de verhuizing die er aan komt, zal de komende maanden de praktijk op een andere kamer zijn dan jullie gewend waren de afgelopen jaren. Uiteraard, wel op hetzelfde adres.

 

 

Relieff.

 

Schijndelseweg 112, 5283 AG Boxtel